GÜNDEM

“ASKIDA” KAMPANYASI TAKDİR TOPLADI

Turgut Özal Bulvarı Batman Üniversitesi Merkez Kampusü girişinde faaliyet sürdüren Gevrek Yemek Sarayı, ihtiyaç sahibi öğrencilerin yüzünü güldürüyor.

“ASKIDA” KAMPANYASI TAKDİR TOPLADI
29-09-2015 20:24
Google News

Gevrek Simit Sarayı’nda maddi durumu zayıf üniversite öğrencileri için “askıda” kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında, Gevrek Simit Sarayı’nda yemek yiyen hayırseverler, restorana ödedikleri ikinci bir yemek ücreti ile ihtiyaç sahibi öğrencilerin karnının doymasını sağlayacak. Konuya ilişkin bilgi veren ve gençlerin sorunlarının çözümü için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacaklarını söyleyen Türkiye Gençlik Konseyi (TGK) Genel Başkanı Mekân Görük “Gevrek Yemek Sarayı’nda askıda kampanyasını başlattık. Bu kapsamda buraya gelip yemek yiyen hayırsever vatandaşlar, ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz için mekânımızda yemek ücreti ödeyecek, mekânımıza gelen ihtiyaç sahibi öğrenci arkadaşlarımıza o para ile yemek ikramı yapılacaktır. Burada amaç, toplumdaki yardımlaşma duygusunu güçlü tutmak, bin bir zorlukla okuyan üniversite öğrencilerinin yemek giderlerini bir nebze de olsa hafifletmektir” dedi.

ÖĞRENCİLER MEMNUN

Kampanyaya ilişkin açıklama yapan üniversite öğrencileri “İhtiyaç sahibi öğrenci arkadaşlarımız var. Onların adına çok sevindik. Gevrek Yemek Sarayı yetkililerine ve TGK Genel Başkanı Mekân Görük’e teşekkür ediyoruz. Kampanyaya bütün kesimlerden destek bekliyoruz. Bir öğrencinin yemek parasını ödeyerek, ihtiyaç sahibi arkadaşlarımızın karnının doymasını, sıcak bir yemek yemesini sağlayabilirler” ifadelerini kullandı. (Yusuf Kavak)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete