GÜNDEM

“ASKIDA” KAMPANYASI TRT GAP RADYOSUNDA

Bir süre önce Batman Sonsöz Gazetesi ile Türkiye Gençlik Konseyi (TGK) Batman İl Başkanlığı tarafından başlatılan “Askıda Kıyafet” kampanyası, yerel ve ulusal medyada sık sık gündeme geliyor.

“ASKIDA” KAMPANYASI TRT GAP RADYOSUNDA
27-01-2016 18:45
Google News

Otel İzgi Turhan’ın otopark girişinde devam eden kampanya kapsamında hayırseverler evden getirdikleri kıyafetleri askıya asarken, ihtiyaç sahipleri ise askıda bulunan kıyafetleri giyiyor. Kampanyaya destek çığ gibi büyürken, yerel ve ulusal basın da kampanyamızı gündeme getirerek yaygınlaşmasını sağlıyor. Önceki gün TRT GAP Radyosuna canlı telefon bağlantısı ile katılan Yazarımız Nihat İpekyüz, kampanyaya ilişkin bilgi verdi. İpekyüz, konuk olduğu radyo programında “Kampanya kapsamında evinizde giymediğiniz giysilerinizi ve ayakkabılarınızı askıya asıyorsunuz, ihtiyaç sahipleri ise hiçbir aracı olmadan gelip alıyor.

Gazetemiz Sonsöz ile Türkiye Gençlik Konseyi Batman İl Başkanlığının ortak kampanyasıdır. Burada vermek istenen mesaj, ihtiyaç sahiplerine yalnız olmadıklarını hissettirmektir. Kampanyanın sürekli desteklenmesi ve kıyafet sirkülâsyonunun sürdürülmesi gerekiyor. Kampanya ile ilgili bilgi almak isteyenler facebook ve twitter hesabından Batman Sonsöz Gazetesine ulaşabilirler” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete