GÜNDEM

“ASKIDA” KAMPANYASINA AİLE BOYU DESTEK

Batman Sonsöz Gazetesi ile Türkiye Gençlik Konseyi İl Başkanlığının ortaklaşa yürüttüğü “askıda kıyafet kampanyası”na destekler, çığ gibi büyümeye devam ediyor.

“ASKIDA” KAMPANYASINA AİLE BOYU DESTEK
29-01-2016 20:34
Google News

Otel İzgi Turhan’ın otopark girişinde devam eden kampanyaya Selahaddin Eyyübi Lisesinde Beden Öğretmeni olarak görev yapan M. Tahir Azlak, eşi, 2 çocuğu ve baldızıyla birlikte destek verdi. Evden getirdikleri kıyafetleri askıya asan Eğitimci Mazlak,  yardımlaşma duygusunu harekete geçiren askıda kıyafet kampanyasını gönülden desteklediklerini söyledi.

“KAMPANYA, YARDIMLAŞMA DUYGUSUNU TETİKLEDİ”

Çocuklarına yardımlaşma ahlakını aşılamak amacıyla ailesiyle birlikte askıya kıyafet astıklarını söyleyen Eğitimci Azlak “Eşim, 2 çocuğum ve baldızımla birlikte askıya geldik. Giymediğimiz kıyafetleri buraya asarak kampanyanın devamlılığını sağlamak istedik. Çocuklarım, bu kampanyayı tanıyarak ve bizzat destekte bulunarak yardımlaşma duygusunu öğrensinler istedim. Ayrıca bu kampanya ile toplumun yardımlaşma duygusunu harekete geçiren TGK İl Başkanlığı ve Batman Sonsöz Gazetesine teşekkür ediyorum” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete