GÜNDEM

“ASKIDA” KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

Türkiye Gençlik Konseyi (TGK) Batman İl Başkanlığı ile Batman Sonsöz Gazetesi tarafından başlatılan “Askıda Kıyafet” kampanyasına hayırseverler yoğun ilgi gösteriyor.

“ASKIDA” KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ
19-01-2016 20:40
Google News

Turgut Özal Bulvarı üzerindeki bir otelin bahçesinde “İhtiyacın Varsa Al, İhtiyacın Yoksa As” şiarı ile başlatılan kampanya kapsamında vatandaşlar askılara kıyafet asıyor, ihtiyaç sahipleri ise askıdaki kıyafetleri giyiyor.

İŞADAMLARI, KIYAFETLERİNİ ASKIYA ASTI

İşadamları Engin Karaman, Ahmet Okan ile Petrolspor Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, kampanyaya destek vermek için askıya kıyafet ve ayakkabı bıraktı. İşadamı Gülmez, kampanyanın anlamlı ve önemli olduğuna dikkat çekerek “Kampanyayı haberlerde okuyup öğrendik. Destek vermek için buraya geldik. Desteklerimizi sürdüreceğiz. Askıların sayısını arttırarak kampanyayı daha kapsamlı bir hale getireceğiz” dedi.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ DE KAMPANYAYA DESTEK VERDİ

Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan da “Askıda Kıyafet” kampanyasına destek verdi.  Kampanyanın yürütüldüğü alana gelen Milli Eğitim Müdürü Aslan, öğrencilerle birlikte askıya kıyafet astı. Kampanyayı desteklediklerini söyleyen Milli Eğitim Müdürü Aslan “Biz de bu projeyi gönülden destekliyoruz. Eskilerimiz, dolabımızda duracağına burada ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor. Bugün burada öğretmen arkadaşlarımı ve öğrencileri görmekten mutluluk duydum” dedi. Okulun öğretmen ve öğrencileri ile birlikte kampanyaya destek veren ve evden getirdikleri kıyafetleri askıya asan Selahattin Eyyübi Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Rüzgâr da TGK İl Başkanlığı ile Batman Sonsöz Gazetesine teşekkür etti.

“KAMPANYAYA DESTEK, ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR”

Kampanyaya destek veren herkese teşekkürlerini ileten Türkiye Gençlik Konseyi İl Başkanı İlyas Ataş “Batman Sonsöz Gazetesi ile başlattığımız bu kampanyaya destekler, çığ gibi büyüyor. Herkese teşekkür ediyoruz” dedi. (Yusuf Kavak)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete