GÜNDEM

ASKIDA KIYAFET KAMPANYASI START ALDI

Türkiye Gençlik Konseyi (TGK) Batman İl Başkanlığı ile Batman Sonsöz Gazetesi tarafından başlatılan “İhtiyacın varsa al, İhtiyacın yoksa as” kampanyasının startı,

ASKIDA KIYAFET KAMPANYASI START ALDI
17-01-2016 20:04
Google News

Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Başkanı Abdulkadir Demir’in katılımı ile gerçekleşti.

Kampanya kapsamında Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan Otel İzgi Turhan’ın otopark girişine branda ve askılar yerleştirildi. Kampanyaya destek veren vatandaşlar, evden getirdiği kıyafetleri askıya asarken, bazı vatandaşlar ise ihtiyacı olan kıyafetleri askından aldı.

“KAMPANYANIN SÜREKLİLİĞİ ÖNEMLİ”

Sonsöz Gazetesi’nin yazarlarından İşadamı Nihat İpekyüz, ihtiyaç sahipleri için başlatılan kampanyanın önemine dikkat çekerek “Bu kampanyada vatandaşlar ihtiyacı olmayan elbiselerini gelip buraya asıyor. İhtiyacı olan vatandaşlar ise buradan ihtiyaçlarını alıyor. Fazlalık olarak görülen ve kullanılmayan kıyafetleri dolaplarda duracağına ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırmalıyız. Kampanyanın sürekliliği önemli. Bu yüzden bütün Batman halkından destek bekliyoruz. Bu kampanya ile ihtiyaç sahibi insanlar, yalnız olmadıklarının farkında olacaklar” dedi.

AMACIMIZ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞMAK

Türkiye Gençlik Konseyi (TGK) İl Başkanı İlyas Ataş ise projeyi gerçekleştirmelerindeki amacın, ihtiyaç sahibi insanların ihtiyaçlarını gidermek olduğunu belirterek “Amacımız ihtiyaç sahiplerine ulaşmak. Bu proje kapsamında muhtaç vatandaşlarımızın ihtiyaçları giderilecek. Duyarlı herkesin bizlere destek vereceğini umut ediyoruz” dedi. Türkiye Gençlik Konseyi Üyesi Şilan Ekinci de kampanyaya destek beklediklerini ifade etti. Askıda Kıyafet kampanyasının süresiz devam edeceği belirtilirken, askıda bulunan kıyafetleri alan vatandaşlar ise TGK İl Başkanlığı ile Batman Sonsöz Gazetesine teşekkür etti. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete