GÜNDEM

ASKON, İŞ KUR MÜDÜRÜNÜ AĞIRLADI

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON), her ay düzenlediği kahvaltılı programda bu ay İş Kur Batman İl Müdürü Besim Eviz, Müdür Yardımcısı Mahmut Polat, yatırım danışmanları ve proje yürütücüsü uzman personelleri ağırladı.

ASKON, İŞ KUR MÜDÜRÜNÜ AĞIRLADI
05-02-2017 19:04
Google News

Mado Cafe’de düzenlenen toplantıya ASKON Şube Başkanı M. Selman Nasıroğlu, dernek yöneticileri ve işadamları ev sahipliği yaptı. Toplantıda, İş Kur Müdürü Besim Eviz, yatırımcılara ve istihdam sağlayan özel kurumlara İş Kur’un projelerinden söz ederek  “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımız, Çalışma Hayatında Seferberlik çalışması başlattı. Bu kapsamda işverenlerimiz, işsizlerimiz, iş arayan ve işçi arayan herkese ulaşarak sorunlarını yerinde tespit etme ve çözüm üretmede saha çalışmaları yapıyoruz.

Ayrıca, Batman için İşsizlikle Mücadele ve İstihdam adlı eylem planımızla hem işsizliğe ve hem de personel sıkıntısı yaşayan herkese ulaşarak geniş konseptli bir çalışma başlatacağız” dedi. Toplantının sonunda ASKON Başkanı Nasıroğlu, İş Kur Heyetine teşekkür etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete