GÜNDEM

ASKON’NUN BU AYKİ KONUSU İLETİŞİM

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Batman Şubesinin her ay gerçekleştirdiği geleneksel toplantısı Cumartesi günü yoğun bir katılımla gerçekleşti.

ASKON’NUN BU AYKİ KONUSU İLETİŞİM
02-12-2018 13:51
Google News

ASKON’un toplantısının bu ayki konuğu İletişim uzmanı Şebnem Hamidi idi.

Tüm üyelerinin katılımıyla özel Batman Ortadoğu Anadolu kolejinde gerçekleşen toplantıda, Kişiler iletişim, Kurumsal iletişim, İletişimde ustalık, Zihinsel sigara bırakma eğitimi, Ebeveyn tuzakları ve Ailede huzur, kim kimdir eğitimi (insan tanıma sanatı üzerine ) eğitim semineri yaptı.

Eğitim sonunda konuşan Askon Başkanı M.Selman Nasıroğlu, “Günlük yaşantımızda da etkin iletişim kurabilmek çok önemlidir. İki kişi aynı ortamda bulunup hiç konuşmuyorlarsa bile iletişim halindedirler. Örnek olarak, birbirlerinden sıkıldıklarını bile bu şekilde ifade edebilirler. Sözsüz iletişim en çok günlük yaşamda başvurulan iletişim şeklidir. Bir bakış, jest ve mimikler çok şey ifade eder. İletişimin etkin kurulduğu ortamlarda çatışma yaşanmaz. Her kişiye, her iletişim tarzı da uygulanamaz. Kişinin eğitim düzeyi, algılayış biçimi gibi durumlar göz önüne alınmalı ve empati kurarak bir iletişim sağlanmalı.” Dedi. Nasıroğlu, iletişim uzmanı Şebnem hanıma, bizleri ağırlayan Özel Ortadoğu Anadolu kolej yönetimine ve tüm Askon üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete