GÜNDEM

ASKON SORDU, MÜDÜRLER YANITLADI

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Batman Şubesi, aylık geleneksel buluşma toplantısında Sağlık İl Müdürü Dr. Hakan Pamukçu, Kamu Hastaneleri Başhekimi Süleyman Öden ve Ağız Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Mahsum Ekinci’yi ağırladı.

ASKON SORDU, MÜDÜRLER YANITLADI
09-12-2019 19:08
Google News

 

Toplantıda, 500 yataklı hastanenin son durumu, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin açılış tarihi, bölge hastanesindeki sıkıntıları, semt poliklinikleri, ilimizdeki hava kirliliğinin çözülmesi amacıyla Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ile koordineli çalışılması gerektiği konuları masaya yatırıldı. Pamukçu, Kadın Doğum Hastanesinin en geç Haziran ayında faaliyete geçeceğini, Hasankeyf ve Gercüş Devlet Hastanelerinin açıldığını, il ve ilçelerde semt poliklinikleri ve sağlıklı yaşam merkezlerinin açıldığını söyledi, Sason Devlet Hastanesinin ise 2020 yılının Eylül ayında faaliyete  gireceğini aktardı. 
Ekinci de Kozluk’ta ağız ve diş sağlığı merkezinin 2020 yılının Mart ayında hizmete gireceğini belirtirken, Batman’da bulunan ağız ve diş sağlığı merkezinde protez ve implant hizmetlerinin verilmeye başlandığını ve otizmli hastalara diş tedavi hizmeti verilebilmesi için gerekli çalışmalara başlandığını açıkladı. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete