SİYASET

ASLAN “BAŞARILARIMIZIN ALTINDA BATMAN’IN İMZASI OLACAK”

HDP Batman Milletvekili Mehmet Ali Aslan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım nedeniyle memuriyetten men edilen Eğitimci Hatice Dağlı için Meclise basın açıklaması yapacak.

ASLAN “BAŞARILARIMIZIN ALTINDA BATMAN’IN İMZASI OLACAK”
02-12-2015 18:18
Google News

İstanbul’da 2014 yılında meydana gelen Gezi Parkı Olayları sırasında hayatını kaybeden 15 yaşındaki Berkin Elvan için sosyal medya hesabında “lanet olsun öldürülen çocukları terörist belleyenlere” mesajını yazan Mardin’de görevli Eğitimci Hatice Dağlı’ya görevden men cezası verildi. Hatice Öğretmen, görevden men kararının ardından sosyal medyada “Yıllardır hayali ile büyüdüğüm öğretmenlik mesleğimden men edildim. Bu kadar basit miydi bir insanın hayalleri ile oynamak? Hani nerede benim ifade ve düşünce özgürlüğüm? Bundan sonra nasıl yaşayacağım, bilmiyorum. Öğrencilerimi çok seviyorum. Beni öğrencilerime kavuşturun” mesajını yazdı.

HDP’Lİ ASLAN, HATİCE ÖĞRETMENE DESTEK ÇIKTI

Hatice Öğretmen’le ilgili Mecliste basın açıklaması düzenleyeceğini söyleyen Milletvekili Mehmet Ali Aslan “Dünyanın neresinde olursa olsun, kim olursa olsun, diline, dinine, rengine, ırkına ideolojisine bakmadan mazlumun yanında zalimin karşısında olacağız. Bu kutsal mücadele zeminini hazırlayıp biz hak ve adalet mücadelesi için Meclise gönderen Batman halkına da teşekkür ediyorum. Başaracağımız her işin altında Batman halkının imzası olacak. Hak ve batıl mücadelesinde İşlediğimiz işleyeceğimiz her sevabın hayrı onurlu Batman halkının hanesine yazılacaktır” dedi. HDP'li Aslan, Hatice öğretmen için Milli Eğitim Bakanına soru önergesi vereceğini de söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete