EĞİTİM

ASLAN, SÜNNET MEVLİDİNE KATILDI

Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, Milli Eğitim Müdürlüğü personelinin çocuğunun sünnet mevlidine katıldı, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

ASLAN, SÜNNET MEVLİDİNE KATILDI
26-10-2015 19:03
Google News

Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, Milli Eğitim Müdürlüğü personeli Cemal Kağba’nın evini ziyaret etti. Aslan’a, ziyareti sırasında Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Mehmet Naci Şemdinoğlu ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Atmalar da eşlik etti. Kağba’nın oğlu için düzenlenen sünnet törenine katılan Aslan, Baba Cemal Kağba’yı kutladı, hayırlı olsun dileğinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Baba Cemal Kağba, Milli Eğitim Müdürü Aslan’a teşekkür etti.

ASLAN, DESTEKLEME KURSUNU ZİYARET ETTİ

Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, Halk Eğitim Merkezinin lise mezunu gençler için düzenlediği Destekleme ve Yetiştirme Kursunu ziyaret etti.

Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Naci Şemdinoğlu, Okul Müdürü Bülent Eren ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Atmalar tarafından karşılandı. Gültepe, Zübeyde Hanım ve Fatih İlkokulunda devam eden kurslar hakkında Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Atmalar’dan bilgi alan Aslan, kurs verilen sınıflarını gezerek, gençlerle sohbet etti. Aslan, konuşmasında “Devletimizin size sunduğu bu olanakları, en iyi şekilde değerlendirerek arzuladığınız hedeflere ulaşabilirsiniz” dedi. Aslan konuşmasının devamında,  Halk Eğitim Merkezi bünyesinde üç kurs merkezinde, Sayısal, Eşit Ağırlık ve Sözel alanlarında 1.050 kursiyere 59 öğretmen tarafından eğitim verildiğini belitti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete