GÜNDEM

ASLOLAN ŞAHISLAR DEĞİL HİZMETİN DEVAMIDIR

Son yayınlanan Valiler Kararnamesi ile merkeze atanan Vali Yılmaz Arslan veda mesajı yayımladı.

ASLOLAN ŞAHISLAR DEĞİL HİZMETİN DEVAMIDIR
01-06-2014 19:59
Google News

Yöneticilik hayatının en güzel yıllarını Batman’da geçirdiğini belirten Arslan “Halkın yöneticisi olarak değil, hizmetkârı olarak hayatımın en güzel, en dolu, en verimli dönemini geçirdiğim Batman’da, gerek kamu kurumlarımızla, gerekse belediyelerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla, yerel yönetimlerimizle, muhtarlarımızla, basın mensuplarımız ve halkımızla gerçekten çok güzel bir çalışma ortamı bulduk” dedi.

“EĞİTİM ALANINDAKİ SIKINTILAR GİDERİLECEK”

Arslan, mesajında “Batman’da eğitim yatırımlarına öncelik vererek, 150 civarında okul projesini hayata geçirdik. Okulların modern hizmet standartlarına göre inşa edilmesine dikkat ettik. Hükümetimizin destekleri ile altyapı, özel idare, kırsal kesim hizmetleri, sosyal yardımlaşma ve diğer alanlardaki hizmetleri de daha ileri bir noktaya taşıdık. Tarihi ve yer altı zenginlikleri ile önemli bir konuma sahip olan Batman’ın ulaşım sorunu konusunda da çok önemli projeleri hayata geçirdik. Şehrin önemli noktalarına üç tane köprülü kavşak çalışmasını başlattık. Bir tanesi bitirilerek ulaşıma açılırken diğer ikisinin çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor” ifadelerini kullandı.

“ASLOLAN HİZMETİN DEVAMIDIR”

Arslan, mesajını “Aynı hizmetleri bizden sonra gelen değerli arkadaşlarımıza devrediyoruz. Aslolan şahıslar değil hizmetin devamıdır. Ankara’da ve her platformda petrol kenti güzel Batman’ın ve Batmanlıların hizmetkârı olacağımın ve bundan sonra da Batmanlılara kapılarımın her zaman açık olacağının bilinmesini isterim” sözleriyle bitirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete