GÜNDEM

ASMİN ÇİÇEK BAHÇESİ’YLE RUHUNUZ ÇİÇEK KOKSUN

Asmin Çiçek Bahçesi, Siirt’in Bahçelievler Mahallesi Cumhur Poturnak Caddesi Nirvana Güzellik Salonu Karşısında filizlerini vermeye başladı.

ASMİN ÇİÇEK BAHÇESİ’YLE RUHUNUZ ÇİÇEK KOKSUN
10-01-2020 19:58
Google News


HAYALİ OLAN DÜKKÂNI AÇTI
Siirt’te kadın girişimci Fatma Dündar, aksesuar ve süs malzemelerinden çiçek buketleri ve hediyelik eşyalar oluşturarak, sevdiklerini mutlu etmek isteyenlere farklı seçenekler sunuyor.
BÜTÜN ÜRÜNLER ÖZEL ÇÜNKÜ HER ÜRÜNDEN SADECE BİR ADET VAR
Yıllarca kendini doğaya vermiş, bunun için çalışmalar yapmış, sonunda hayalini kurduğu dükkân ile bölge halkına hizmet vermeye başlayan Dündar “Siirt’te sevdiklerinizin yüzünde mutlu bir tebessüm oluşturacak yeni yeni kokular, yeni yeni renkler sunmak için yola çıktık. Kendi içinizde yeşeren umut çiçeklerini de soldurmamak adına geldik. Ürünlerimiz Türkiye’de marka oluşturacak seviyede kaliteli yerlerden geliyor. Sabit ürünlerle kalmayıp sipariş üzerine kişiye özel ürünler çıkarıp sevdiklerinizin hayatında güzel bir anı oluşturma gayesindeyiz. Hayalini kurduğum dükkânı açtım bu yüzden hayallerimdeki çiçek tasarımlarını size sunuyorum. Hazır ürünler değil, hediyelik eşya ve güzel çiçekleri bir arada buluşturuyor ve sevdiklerinize en orijinalinden bir hediye sunmanızı sağlıyorum. Ruhu hep çiçek kokacak olanlar için buradayız” dedi. İnstagram ve Facebook’ta @asmincicekbahcesisiirt sayfasından takip edilebilen Asmin Çiçek Bahçesi, 0541 236 21 56 numaralı hattan da sipariş alıyor. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete