GÜNDEM

Aşsız Nakliyat Batman’ın gururu oldu

Bu yıl ilki düzenlenen İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen 1. Türkiye Altın Marka Ödülleri, İstanbul'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Aşsız Nakliyat Batman’ın gururu oldu
06-12-2017 20:12
Google News

İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen 1. Türkiye Altın Marka Ödülleri sahiplerini buldu. Sunuculuğunu ünlü mankenler Özlem Yıldız ve Şenol İpek’in yaptığı organizasyon İstanbul'da bir otelde, kısa adı TÜMKİAD olan Tüm Kalkınma İş Adamları ve Girişimciler Derneği ana sponsorluğunda yapıldı. İş ve ekonomi dünyasının önemli isimlerinin buluştuğu gecede ödül kazananlar açıklandı. 

“KENTİMİZE ÖDÜLÜ KAZANDIRDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ”

Yılın Lojistik Markası alanında Batman firması olan Aşsız Nakliye ve Lojistik Türkiye Altın Marka Ödülüne layık görüldü. Batman’a bu ödülü kazandırdıkları için oldukça mutlu olduklarını belirten Aşsız Nakliye ve Lojistik, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aşsız, “Bu yıl ilki yapılan 1. Türkiye Altın Marka Ödüllerinde Batman’a ‘Yılın Lojistik Markası’ alanında Aşsız Nakliyat Lojistik A.Ş olarak Türkiye Altın Marka Ödülünü kazandırdığımız için çok mutluyuz” dedi.
ÖDÜL ALAN FİRMA VE İSİMLERİN BAZILARI
Çeşitli sektörlerde 23 ödülün dağıtıldığı gecede ödüle layık görülen saygın firmalar ve isimler şu şekilde sıralandı; Yaşam Boyu Başarı Ödülü - Nihat Özdemir, Yılın Televizyon Sunucusu - İsmail Küçükkaya Fox TV, Yılın Spor Markası - Beşiktaş JK, Yaşam Boyu Başarı Ödülü - Yılmaz Vural, Yılın İletişim Markası – Turkcell, Yılın Giyim Markası – SARAR, Yılın Otomobil Markası – Ford, Yılın Lojistik Markası - Aşsız Nakliye ve Lojistik, Yılın Kurumsal Şirketi - Koç Holding ve Yılın Enerji Markası – OPET. (Necdet Çakır)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete