EĞİTİM

AŞUT VE ÖZYILMAZ, BOĞAZİÇİ’NDEYDİ

Diyarbakırspor ile anlaşan Batmanlı Futbolcular Halil Aşut ve Serhat Özyılmaz, Boğaziçi Koleji’nde öğrencilerle bir araya geldi.

AŞUT VE ÖZYILMAZ, BOĞAZİÇİ’NDEYDİ
09-09-2021 12:05
BATMAN
Google News

Alanında başarılı isimleri ağırlayan Boğaziçi Koleji, bu kez Futbolcular Halil Aşut ve Serhat Özyılmaz’ı ağırladı. Batman Boğaziçi Kolejinde öğrencilerle sohbet eden futbolcular, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

“HAYALLERİNİZDEN VAZGEÇMEYİN”

Futbolcu Serhat Özyılmaz, öğrencilere tavsiyelerde bulunurken “Hayallerinizin peşinden mutlaka koşun. Şu anda hayallerimi yaşıyorum. Maça çıkınca taraftarın bizi alkışlaması, bizi gururlandırıyor. Sizler çok şanslısınız. Benim lise hayatım sıkıntılı geçti. Bu günlerinizin kıymetini bilin” dedi.

 “GİZLİ GİZLİ ANTRENMAN YAPARDIM”

Batman Petrolspor’la tanışma serüvenini anlatan Futbolcu Halil Aşut ise “Zor günler geçirdik. Ben rahmetli babamdan gizli antrenmanlar yapardım. Hayalim futbolcu olmaktı ve bütün zorluklara rağmen bunun için uğraştım. İşinizi sevdiğiniz zaman yazk, kış ya da hiçbir zorluk, gözünüze gelmiyor. Size tavsiyem, sevdiğiniz işi yapın ve mutlaka hayallerinizi gerçekleştirmek için uğraşın” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete