YAŞAM

AT BAŞI MAKETLERE İLGİ

Batman'da 63 yaşındaki Bahri Kenan Şen, at başı olarak tabir edilen plastik, krom ve altın kaplama petrol pompası maketleri üreterek petrol kentinin tanıtımına katkı sunuyor.

AT BAŞI MAKETLERE İLGİ
07-12-2020 17:38
Google News

 

Şen “İlk başlarda yedek parça bulma konusunda biraz zorluklar yaşadım. Özellikle motor temininde. Sonra İstanbul'dan ağır devirli motor bulduk. Gaziantep'te kalıbını yaptırdık. İlk modelimizi biraz daha geliştirdik ve şimdilerde son halini piyasaya arz ediyoruz” dedi.

EL İŞÇİLİĞİYLE ÜRETİLİYOR
Hediyelik ürünlerin büyük ilgi gördüğünü aktaran Şen “Maket petrol pompalarına ilgi çok güzel. Hemşerilerimiz Batman dışındaki dostlarını ziyarete gittiği zaman en güzel Batman hatırası olarak bu at başlarını götürüyor. Üzerine isim de yazabiliyoruz. Kentten ayrılanlar Batman hatırası olarak at başı alıyor” dedi.

ALTIN KAPLAMA OLANLAR 450 TL
Şen, pompaların fiyatının kullanılan malzemeye göre değiştiğini, plastik 150, krom 350, altın kaplama olanları da 450 liraya satışa sunduklarını bildirdi.

ERDOĞAN’A DA ATBAŞI MAKETİ HAZIRLANDI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için de altın kaplama petrol pompası yaptığını dile getiren Şen, "Cumhurbaşkanımıza da bir tane hazırladık. Batman'a ilk geldiğinde kendisine takdim etmek istiyorum." ifadesini kullandı. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete