Takım Antrenörü Ümit Pişkin eşliğinde, İki araçla pandemi tedbirleri kapsamında Gaziantep’e gidecek olan bayan ve erkek atletizm takımı, öğlen saat 11.00’de Türkiye Şampiyonası’nda yarışacak. Müsabakalarda 81 ilden finale kalan 350 bayan ve 350 erkek sporcu ter dökecek.
TAKIMA TATLI DESTEK
Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, gece saatlerinde yola çıkacak olan takımı ziyaret ederek tatlı ikramı yaptı. Ekmen, genç sporculara moral verdi. Desteklerinden dolayı Ekmen’e teşekkür eden Antrenör Pişkin “Sivas’ta yapılan yarı finalde 5 takımla Türkiye Finaline kaldık. Finalden de başarılı sonuçla döneceğimize inanıyorum” dedi.
SON DAKİKA
ATLETLERİMİZ ANTEP’E GİDİYOR
Türkiye Petrolleri (TPAO) Petrolspor Atletizm Takımı, Gaziantep’te yapılacak olan Atletizm Geliştirme Projesi Türkiye Finali Müsabakalarına katılmak üzere bu gece saat 01.00’de yola çıkacak.
ARŞİV ARAMA
HaberPanelim.com · Copyright © 2021 Batman Son Söz Gazetesi






Yorum yaz
Yorumları göster0 yorum
Yorumu bildir