GÜNDEM

AV. ÇİÇEK’TEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

AK Parti Genel Merkez İnsan Hakları Başkan Yardımcısı Avukat Murat Çiçek, Batman Sonsöz Gazetesine nezaket ziyaretinde bulundu.

AV. ÇİÇEK’TEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR
19-10-2016 20:38
Google News

İlimizde yıllarca sivil toplum kuruluşu temsilciliği yaptıktan sonra Mazlum Der Genel Başkan Yardımcılığı yapan, 1 Kasım seçimlerinde AK Parti 3. Sıra Adayı olan ve seçimlerin ardından AK Parti Genel Merkez Yöneticiliğine seçilen Av. Çiçek, Batman Sonsöz’e yaptığı ziyarette önemli açıklamalarda bulundu. Gazetemizin Sahibi Ercan Atay ile görüşen Av. Çiçek, Batman ve Ankara'da yoğun mesai harcayarak sorunların önüne geçmeye çalıştıklarını söyledi.

“MAĞDURİYETLERİN GİDERİLECEĞİNE İNANANIYORUM”

FETÖ soruşturmalarına ilişkin açıklama yapan Av. Çiçek “Türkiye halkı 15 Temmuz darbe girişiminde büyük bedeller ödeyerek, adeta ikinci bir Kurtuluş Savaşı ruhuyla, FETÖ ve onun sahibi üst akıla karşı destansı bir zafer kazandı. 15 Temmuz darbe girişiminin etkisi halen devam ediyor. Ortadoğu’daki gelişmeler ve içerideki FETÖ tehlikesi bir süre daha devleti tedbirli davranmaya ve bazı tasarruflarda bulunmaya itebilir. Devlet ve hükümetin titiz çalışmaları ile bu süreç içerisinde varsa mağduriyetlerin muhakkak giderileceğine inanıyorum. Bunun için yoğun mesai harcıyoruz. Vatandaşlarımızın bu tür istisnai mağduriyet konularında sabırlı olup, Cumhurbaşkanımız ve Hükümetimize güvenmesini istiyoruz” dedi.

EĞİTİM SEN’Lİ ÖĞRETMENLER

Batman’da açığa alınan öğretmenlerin durumuyla ilgili görüş bildiren AK Parti Genel Merkez Yöneticilisi Av. Çiçek “Eğitim Sen mensubu öğretmenlerin bir kısmının açığa alınması konusu da gündemimizde. Gerek milletvekilimiz Ataullah Hamidi gerekse de teşkilatımızla birlikte, suça bulaşmamış eğitimcilerin görevlerine iadesi için yoğun çalışmalar yürüttük. Temennimiz kısa sürede olumlu bir netice almaktır” dedi.

28 ŞUBAT VE FETÖ MAĞDURLARI TESPİT EDİLECEK

28 Şubat ve FETÖ soruşturmaları nedeniyle mağdur olduğunu savunanlar için çalışmaların sürdüğünü bildiren Av. Murat Çiçek “Biliyorsunuz bu konuda sivil toplumdan müteşekkil bir platform kuruldu ve kısa bir süre önce kendileri ile görüşmeler yaptık. AK Parti Genel Merkez İnsan Hakları Başkanlığı adına sorunu özetleyen ve çözüm önerileri sunan bir rapor hazırladık. Genel Başkan Yardımcımız Yasin Aktay, raporumuzu parti ve devlet büyüklerimize sundu. Bu konuda da inşallah gelişmeler bekliyoruz” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete