SPOR

“Avantajlı fikstür…”

Türkiye 3. Lig 2. Grup Ekiplerinden TPAO Batman Petrolspor Kulüp Yöneticileri iş insanı Abdulvahit Şimşek, Hafzullah Yıldız ve basın sözcüsü Cemal Kaya, 2013-2014 sezonunun fikstür çekimiyle ilgili “Avantajlı bir fikstür çektiğimizi düşünüyoruz” dediler.

“Avantajlı fikstür…”
28-07-2023 10:07
BATMAN
Google News

Geçtiğimiz günlerde Futbol Federasyonunda yapılan kura çekim programına katılan Petrolspor yöneticileri,  gazetemize yaptığı açıklamada “İlk hafta Bay geçireceğiz. Avantajlı bir fikstür çektiğimizi düşünüyoruz. Özellikle ligin ilk 3 haftasında seri galibiyetler alarak sezona iyi başlamak amacındayız” dediler.

KAMP VERİMLİ GEÇİYOR

Takımın Kızılcahamam’daki ilk etap kampının 31 Temmuz'da sona ereceğini belirten basın sözcüsü Cemal Kaya, üç gün izinin ardından 4 Ağustos’ta 2. etap kamp çalışması için futbolcuların Bolu Gerede’de toplanacağını belirtti. 17 Ağustos’a kadar Bolu Gerede’de çalışacaklarını belirten Kaya, sezona eksiksiz olarak girmek istediklerini söyledi. 

LİGE İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ

20 Ağustos’ta takımın Batman’da toplanacağını ifade eden Sözcü Kaya “10 Eylül’de oynanacak maçlarla lig başlayacak. Sezonun ilk maçını deplasmanda Velimeşespor ile yapacağız. Ligin 3. haftasında kendi saha ve seyircimiz önünde Silifkespor ile oynayacağız. Lige iyi başlangıç yapıp, ligi de mutlu bitirmek istiyoruz. Taraftarlarımız bu sezon stres yaşamadan keyifle maçlarımızı izleyecekler” dedi.

TFF 3. LİG 2023-2024 SEZONU FİKSTÜRÜ ŞU ŞEKİLDE:

1. Hafta: Bay

2. Hafta: Ergene Velimeşespor -D

3. Hafta: Silifke Belediyespor - E

4. Hafta: Elazığspor - D

5. Hafta: Karşıyaka - E

6. Hafta: Anadolu Üniversitesi - D

7. Hafta: 1954 Kelkit Belediyespor - E

8. Hafta: Efeler 09 - D

9. Hafta: Bulvarspor - E

10. Hafta: Hacettepe 1945 - D

11. Hafta: Sapanca Gençlik  - E

12. Hafta: Eynesil Belediyespor -D

13. Hafta: Amasya FK - E

14. Hafta: Pazarspor - D

15. Hafta: Turgutluspor – E

(Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete