YAŞAM

AVM, bir müşterisini araç sahibi yapacak

Batman Petrol City AVM, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde kentin yerel ve ulusal basın temsilcilerini kahvaltıda ağırladı.

AVM, bir müşterisini araç sahibi yapacak
08-01-2023 15:03
Google News

“YÜZDE 100 DOLULUĞA ULAŞIYORUZ”

MADO Cafe’de yapılan etkinliğe Petrol City AVM Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Keleş, Genel Müdür Umut Ayer, İşletme Müdürü Mustafa Uğuş, Pazarlama Müdürü Nersrin Dal, MADO Cafe Müdürü İdris Güzel ve Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Seçil Erpolat Çelik ile Orhan Yılmaz katıldı. AVM Genel Müdürü Aydın Keleş “AVM’yi açalı 1 sene 3 ay oldu. 2022 yılında şehrimize 5 yeni marka kazandırdık. Şuanda AVM’mizin çok değerli bir araç kampanyası var. 4’üncü ayın sonunda piyango idaresinin noter huzurunda yapılacak çekilişle bir hemşerimiz araç sahibi olacak. Gün içinde 500 TL alışveriş yapan müşterilerimiz, çekiliş hakkı elde ediyor. Hafta sonları 40 bine, hafta içi 20 bine dayanan müşteri sayımız var. Geçen sene Aralık Ayı sonuna kadar mağazaların toplam cirosu 5 misli artış gösterdi. Normalde yeni kurulan AVM’lerin oturması yaklaşık 2 seneyi buluyor. Ama 1 sene sonunda AVM’miz oturdu. Yüzde 100 doluluğa erişeceğimizi şimdiden öngörebiliyoruz” dedi.

AMACIMIZ BATMAN’A MARKALAR KAZANDIRMAK

AVM Genel Müdürü Umut Ayer “Önceki yıla göre doluluk oranımızı iki katına çıkardık. Ocak 2022’nin başı itibariyle yüzde 74’lük doluluk oranını görmüştük. Ocak 2023’ün başında yüzde 88’lik doluluğa ulaştık. Hepimizin ortak olarak bir fikri var, Batman’a hep daha iyi ve daha yeni markalar kazandırabilmektir” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?