YAŞAM

Avrupa’daki başarılarıyla dikkatleri çeken May Piar, Türkiye ofisini açtı…

2017 yılında Hollanda’da kreatif tasarım ajansı olarak kurulan May Piar Media Agency, Avrupa’daki işbirliklerini zaman içinde genişleterek uluslararası bir PR ve tasarım ajansı oldu.

Avrupa’daki başarılarıyla dikkatleri çeken May Piar, Türkiye ofisini açtı…
28-10-2021 10:58
28-10-2021 13:59
BATMAN
Google News

Hollanda, Fransa, İngiltere ve İtalya’daki müşterilerine butik hizmet anlayışıyla yaklaşan May Piar, 2021 yılında ise yeni bir yapılanmaya girdi.

Türkiye’de istihdam yaratmak ve mevcut ajansların yaptığından farklı bir hizmet sunmak amacıyla 6 ay önce İstanbul ofisini açan ajans, Türkiye’deki müşterilerine hem yurtiçinde hem de yurtdışında PR ve tasarım hizmeti vermeye başladı. Müşterileri için marka bilinirliliğini arttıran, çekici iletişim ve basın stratejileri planlayan ajans, PR, Marka Danışmanlığı, Marka Yönetimi, Stratejik Danışmanlık, Grafik Tasarım (katalog, broşür, sektörel dergi, afiş), Web Tasarım, İçerik Danışmanlığı (her dilde editörlük, içerik, redaksiyon), Styling (moda, dekorasyon, yemek), Prodüksiyon (fotoğraf, video çekimleri) gibi hizmetler vermekte.

Bugüne kadar birçok firma ve sanatçıyla çalışan May Piar'ın temel farkı ise markasını dünyaya tanıtmak isteyen kişi ve firmalara tüm hizmetleri A'dan Z'ye sağlayabiliyor olması. Butik ve VIP hizmet anlayışına sahip olan ajans, müşterilerinin hayalleri dinliyor ve bu hayalleri gerçekleştirmek için yaratıcı projeler, görsel tasarımlar ve çekici medya iletişimleri planlıyor. Amsterdam merkezli olmaları sayesinde Avrupa, Amerika ve İngiltere basınında da bilinirliliği olan May Piar Media Agency, bugüne kadar dekorasyondan inşaata, modadan eğlenceye, seyahatten üretim sektörüne kadar bir çok müşteri ile işbirliği yaptı. PR’ını ve kreatif tasarımlarını yaptığı bazı sanatçılara da menajerlik hizmeti verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
14 Mayıs 2024 e-gazete