EĞİTİM

AYAK SAĞLIĞINIZ PİEDİ’YE EMANET

Doğu v Güneydoğu’da bir ilki gerçekleştiren Piedi Ayak Ağlığı ve Bakım Merkezi, Kültür İş Merkezi 2. Katta konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

AYAK SAĞLIĞINIZ PİEDİ’YE EMANET
07-12-2016 21:39
Google News

Ayak Bakım Uzmanı Roni Arjen Ertaş,  batık tırnak, tırnak mantarı, ayak mantarı, başparmak çıkıntısı, kalın tırnak, ayak kokusu, çekiç parmak, ince kırılgan tırnak, nasır, ayak masajı, ayak detoksu, topuk çatlağı, el-ayak bakımı, deforme tırnak, gebelik ayak bakımı, diyabetik ayak bakımı ve tedavileri ile bölge halkına hizmet veriyor.

“BÜTÜN HASTALIKLAR AYAKTAN BAŞLAR”

Bütün hastalıkların ayaktan başladığını söyleyen Ertaş, ayak sağlığının önemine dikkat çekerek “Ayağımıza önem vermemiz gerekiyor. Bütün hastalıklar buradan başlar. Özellikle ayak mantarı ile yoğun karşılaşıyoruz. Ayakların ıslak tutulması ile başlıyor bu rahatsızlık. Topuklu ayakkabı yerine daha rahat ayakkabıların kullanılması da ayak sağlığı açısından önemlidir. Ayak detoksu ile vücuttaki bütün hastalıkları ortaya çıkarabiliyor, o hastalığın tedavisi için hekimlere yönlendiriyor, bizler de bakım ürünlerimiz ile bu tedaviye destek verebiliyoruz. Sağlığına düşkün bütün hanım ve beyleri Piedi’ye bekliyoruz” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete