GÜNDEM

AYDIN GÖK’ÜN MUTLU GÜNÜ

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Dr. Aydın Gök’ün mutlu gününe, sevenleri ve dostları yoğun katılım gösterdi.

AYDIN GÖK’ÜN MUTLU GÜNÜ
03-08-2015 22:02
Google News

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Dr. Aydın Gök oğlu Musab Gök’ün düğünü yoğun bir katılımla gerçekleşti. Esentepe Havuzbaşı Düğün Salonu’nda yapılan düğün Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Arapça-Kürtçe mevlit ile devam etti. Düğüne HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Hüseyin Yılmaz, Vedat Turgut, Abdurrahman Cens, GİK Üyesi İsa Aydın, Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru, Memur Sen İl Başkanı Mehmet Ergin, İlim Yayma cemiyeti Başkanı Davut Okçu, siyasi parti ve STK temsilcileri ile Gök’ün sevenlerinden oluşan kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Düğüne kalabalık bir heyetle gelen HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, mevlidin ardından düğüne katılanlarla selamlaştı ve hatıra fotoğrafları çekti. Damadın babası Dr.Aydın Gök, düğüne katılan davetliler ile yakından ilgilendi.

Verilen düğün yemeğinden ardından düğünde gece boyunca ilahiler ve söylenen ezgiler eşliğinde halay çeken davetliler genç çiftlerin mutluluklarına ortak oldular. Halaya damadın babası Dr. Aydın Gök’te iştirak etti.

Tüm dost ve sevenlerine bu mutlu günlerinde yanlarında oldukları için teşekkür eden Gök, Allah’ın hayırlı ve mutlu evlilikleri bütün gençlere nasip etmesini diledi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete