SPOR

AYDIN GÜLMEZ BELEK KAMPINDA

Batman Petrolspor A.Ş. Kulüp Başkanı Aydın Gülmez Antalya Bellek’te devre arası kampı yapan Petrolspor′u ziyaret etti.

AYDIN GÜLMEZ BELEK KAMPINDA
03-01-2016 18:00
Google News

Ligin ikinci devresine güçlü bir şekilde girmek için kamp çalışmalarının yanında transfer çalışmalarını da yapan kırmızı-beyazlı ekip Bellek’te güç depolarken, Başkan Aydın Gülmez’in kampa gelmesi ile futbolcuların morali yükseldi. 

5 FUTBOLCU İLE ANLAŞILDI

Sabah ve öğlen yapılan idmanları izleyen Başkan Gülmez, futbolcuların idmanlardaki heyecan ve tempodan memnun kaldığını belirtirken gazetemize yaptığı açıklamada, “Kampla ilgili Teknik Direktör Cengiz Seçsev’den bilgiler aldım. Şu ana kadar 5 futbolcu ile prensipte anlaşma sağladık. 5 Ocak günü bu isimleri açıklayacağız. Bazı futbolcuların kulüpleri ile ilgili sorunlarını çözmesini bekliyoruz. Takımın 2. yarıya hazır hale getirmek için çabalıyoruz.” Dedi.

SANDIKLISPOR MAÇI ÇOK ÖNEMLİ

Grupta bulunan tüm takımların transferler yaptığını belirten Başkan Aydın Gülmez, ^Biz kulüp olarak bütçemize uygun transferler yaptık. Takımın başarılı olabilmesi için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Sandıklıspor maçına kadar takım kapta çalışacak. Sandıklıspor karşılaşması bizim için çok önemli. Bu maç bizim içinde Sandıklıspor içinde çok önemli. Bu maçı kazanırsak üst sıralarda yerimizi bulmaya çalışacağız.” İfadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete