SPOR

AYDIN GÜLMEZ’DEN YURTTAŞ KARDEŞLER ÇIKIŞI

2014–2017 yıllarında TPAO’dan devraldığı Petrolspor’un Kulüp Başkanlığını yapan İş İnsanı Aydın Gülmez, yeni sezona hazırlık sürecini değerlendirirken, kulübün içinde bulunduğu mali sıkıntıları üzülerek izlediklerini söyledi.

AYDIN GÜLMEZ’DEN YURTTAŞ KARDEŞLER ÇIKIŞI
24-08-2020 15:08
Google News


Kulübün Onursal Başkanı Aydın Gülmez, Petrolspor Yönetiminin sezon öncesi yaptığı toplantıda isminin geçmesinden dolayı açıklama yapma gereksimi duyduğunu belirtti. İş insanı Gülmez, “Kulüp kapanma noktasında iken büyük bir riske girerek kulübü devir aldım. İlk sezon büyük çabalar harcayarak Play-Of finali oynattık. Kulübü imkânlar ölçüsünde ayakta tutmaya çalıştık. İş yoğunluğum ve imkânlarımdan dolayı, yüklü bir alacağım olmasına rağmen kulübü yönetimimizde olan ve güven duyduğum İş İnsanı arkadaşımız Ekrem Konaç’a devrettim. Devir işlemleri sırasında hisse ortağı olan İrfan Yurttaş ve Ekrem Konaç ile protokol imzaladık. O sözleşmede Teknik Direktör Tarık Yurttaş’ın 30 bin lira alacağı da yer alıyordu. Yurttaş Kardeşler artık kulübün hissedarı olduklarını ve alacaklarından vazgeçtiklerini söylediler. Sözlerine güvenip senetleri istemedik. Ama şimdiki Kulüp Başkanımız Vahap Akbaş’ın açıklaması ile gerçekler ortaya çıktı. Yurttaş Kardeşler benim dönemimde sildikleri ve hiç hak etmedikleri parayı temlik yolu ile tahsis ettiler” dedi.

PETROLSPOR’A HAİNLİK ETTİLER
Petrolspor’u mali sıkıntıya koyan İrfan Yurttaş ve Tarık Yurttaş Kardeşlerin kulübe ihanet ettiklerini belirten Gülmez “Her defasında Petrolspor sayesinde bu seviyeye geldiğini ve annesine Petrolspor sayesinde ev aldığını beyan eden Yurttaş Kardeşler maalesef Petrolspor’a hainlik etmiştir. Her defasında hisselerimiz bizim namusumuzdur diyen kişilerden ancak bu beklenir. Yaptıkları ayıptır, günahtır ve nankörlüktür. Petrolspor’un tek kuruş parasını yiyen muvaffak olmaz. Petrolspor ve TPAO bir ticarettir. Ben Yurttaş Kardeşleri önce Allah’a sonra kamuoyunun vicdanına bırakıyorum. Kamuoyunu bilgilendirmek için bu açıklamayı yapma gereğini duydum” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete