SPOR

AYDIN GÜLMEZ; TRANSFER ÇALIŞMAMIZI TAMAMLADIK”

AYDIN GÜLMEZ; TRANSFER ÇALIŞMAMIZI TAMAMLADIK”

AYDIN GÜLMEZ; TRANSFER ÇALIŞMAMIZI TAMAMLADIK”
14-08-2014 21:05
Google News

3. lig temsilcimiz Petrolspor Kulübü Başkanı Aydın Gülmez, bundan sonraki süre zarfı içinde karşılarına çok özel bir isim çıkmazsa transfer çalışmalarını tamamladıklarını dile getirdi.

Bolu Dorukkaya’da ki 2. etap kamp çalışmalarının sonuna gelindiğini belirten Gülmez, transferler hakkında bilgi vererek “Bu sezon kadromuza 14 yeni futbolcu kattık. Geçen yılın kadrosundan 7 oyuncumuz var. Gençler ve altyapıdan gelen futbolcular ile kadromuzu 24 ile sınırladık. Transfer çalışmalarında titiz davrandık. Komitede bulunan arkadaşlarımız ve teknik heyetimiz ellerinden gelenin en iyisini yaptığına inanıyorum” dedi.

İNEGÖLSPOR İLE OYNAYACAK

2. etap kamp çalışmasını bugün yapacakları İnegölspor maçı ile tamamlayacaklarını dile getiren Başkan Aydın Gülmez “Kamp süresi içerisinde oynanan hazırlık maçlarında takımın iyi yolda olduğunu gördük. İnşallah bu başarılı maçları Lig maçlarında da tekrar ettiririz” şeklinde konuştu.

SABAHATTİN USTA PETROLSPOR’DA

2. Etap kamp çalışmalarını Bolu Dorukkaya’da sürdüren Petrolspor, Forvet ve ikili arkası oynayan Sabahattin Usta’yı renklerine bağladı. Gençlerbirliği, Hacettepe ve en son Kızılcahamamspor formalarını giyen başarılı forvet elemanı Sabahattin Usta, Petrolspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde konuşan Petrolspor teknik menejeri İlhan Erken, “Eksik görülen mevkilere transferlerimizi tamamladık. Tecrübeli oyuncu Sabahattin Usta’yı transfer etmekle kadromuzu güçlendirdik. Lig maçlarının başlamasını sabırsızlıkla bekliyoruz.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
6 Mayıs 2024 e-gazete