SİYASET

AYHAN EREN, ERDOĞAN’A SUNUM YAPTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’ye katılan 31 belediye başkanı ile toplantı yaptı. Toplantıda Kozluk Belediye Başkanı Ayhan Eren, ilçenin kalkınması için projelerini aktardı.

AYHAN EREN, ERDOĞAN’A SUNUM YAPTI
03-09-2020 17:04
Google News

 

TOKİ PROJESİ İLÇEYİ CANLANDIRACAK

Kozluk Belediye Başkanı Eren, 16 aylık mali verilerle ilgili toplantıda sunum yaptı. İşçilerin alacakları ve işçi maaşlarının düzenli ödenmesi gerektiğine dikkat çeken Eren, yukarı Kozluk’ta 300–400 konutluk TOKİ projesinin hazırlık aşamasına geldiğini, bu projenin tarihi eski ilçeyi canlandıracağı, esnafın mağduriyetini çözeceği ve eski ilçenin 30 yıl önceki canlılığına kavuşturacağını söyledi.
TOKİ projesiyle ova ve ekili tarım arazilerinin çarpık kentleşmeden kurtarılacağını ifade eden Eren, TOKİ projesinde millet parkı, cami, hastane, okul gibi sosyal tesislerin de yer alacağını kaydetti. Belediyenin makine ikmal eksikliğinin giderilmesi gerektiğini belirten Eren “Biz seçilmiş belediye başkanları, bireysel çıkarlarımızı toplumun çıkarlarının önüne koymamalıyız. Başarılı çalışmalar yaparsak bizlerin önünde hiçbir ideoloji duramaz” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete