GÜNDEM

AZMİ ÇELİK GİTTİ, AHMET DENİZ GELDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan Valiler Kararnamesiyle 22 ilin valisi merkeze alındı, 26 ilin valisi de kendi aralarında yer değiştirdi.

AZMİ ÇELİK GİTTİ, AHMET DENİZ GELDİ
01-06-2016 21:32
Google News

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararnamesine göre kentte 2 yıldır görev yapan Batman Valisi Azmi Çelik Eskişehir Valiliğine atanırken, Ardahan Valisi Ahmet Deniz ise Batman Valiliğine atandı. Görev değişiminin, önümüzdeki hafta yapılması bekleniyor.

AHMET DENİZ

1966 yılında Mersin’in Erdemli İlçesinde doğup; ilk, orta ve lise öğrenimini Mersin’de tamamlayan Deniz, 1987 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. 1989 yılında Artvin Valiliği’nde maiyet memuru olarak göreve başladı, 1 yıl süre ile İngiltere’de hizmet içi eğitimi aldı, daha sonra sırasıyla Bursa Büyükorhan Kaymakamlığı, Giresun Çamoluk Kaymakamlığı, Şırnak Vali Yardımcılığı, Diyarbakır Silvan Kaymakamlığı, Giresun Espiye Kaymakamlığı, Muğla Dalaman Kaymakamlığı ve en son İstanbul Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 23 Mayıs 2014’te Ardahan Valiliğine, önceki gün yayımlanan 01.06.2014 tarihli Valiler Kararnamesinde ise Batman Valiliğine atanan Ahmet Deniz, evli ve iki çocuk babasıdır.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete