GÜNDEM

BABASINI KURTARMAK İÇİN ELLERİNİ FEDA ETTİ

Sason ilçesinde tek katlı evde çıkan yangında mahsur kalan yatalak babasını kurtarmak için canını tehlikeye atan Yusuf Çelik Bilek’in iki eli yandı.

BABASINI KURTARMAK İÇİN ELLERİNİ FEDA ETTİ
05-02-2016 17:41
Google News

Sason ilçesine bağlı Heybeli köyünde ikamet eden Bilek ailesinin tek katlı kerpiç evinde önceki gün elektrik kontağından kaynaklı yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüdü. Bu sırada evde ailesiyle birlikte uyuyan 7 çocuk babası Yusuf Çelik Bilek, dumanı fark edince uyandı. Bilek, önce eşi ve çocuklarını dışarıya çıkardı. Bu süre içerisinde yangın tüm evi sardı. Bilek, buna rağmen evde kalan ve yatalak olan 80 yaşındaki babası için canını tehlikeye attı. Tekrar içeriye giren Bilek, kucakladığı babasını dışarıya çıkardı. Bu sırada Bilek’in iki eli de yandı.

Bilek, olay yerine çağrılan ambulansla Batman Bölge Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Bilek, “Yangının çıktığını fark etmemle beraber önce çocuklarımı çıkardım dışarıya. Ardından alevlerin içinde kalan hasta babamı çıkarmak için içeri girdim. Onu da dışarıya çıkardığım sırada ellerim yandı” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete