YAŞAM

Babylon Cafe’den iddialı başlangıç

Zengin kahvaltı çeşitleri, dünya mutfağı menüsüyle efsane lezzetler sunan Babylon Cafe & Restaurant'ın açılışı World Mar AVM'de Mancu'nun sunumuyla gerçekleşti.

Babylon Cafe’den iddialı başlangıç
12-05-2023 14:00
12-05-2023 16:55
BATMAN
Google News

Göz kamaştırıcı dekorasyonu ve mekân tasarımıyla dikkat çeken Babylon Cafe ve Restaurant’ın AVM teras katındaki açılışına Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, SGK Müdürü Alaattin Ökten, Özel Batman Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinç, World Mar AVM Yönetim Kurulu Başkanı Selman Dinç, ASKON Başkanı Selman Nasıroğlu ve Başkan Vekili Ekrem Tüzün, TEKSİAD Başkan Vekili Orhan Alsaç, Petrol City AVM Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Keleş,  STK temsilcileri ile davetliler katıldı.

BABYLON'DA DÜNYA MUTFAĞI MENÜSÜ...

Fikret Aslan ve Doğan Şen'in işletmeciliğini yaptığı Babylon Cafe & Restaurant, 7.30-14.00 saatlari arasında açık büfede zengin kahvaltı çeşitleri ve profesyonel aşçılarıyla dünya mutfağını menüsünde bulundurarak, efsane lezzetler sunuyor. Mekan, kendi imalatı olan lezzetli tatlı ve pasta çeşitleri, toplantı, etkinlik veya özel günler için loca bölümü,  özel rezervasyon üzerine V.İ.P. oyun salonu ile ön plana çıkıyor.  Çocuk oyun alanı ve çocuk ablaları, ailelerin çocuklarıyla eğlenceli ve güzel vakit geçirmeleri için tasarlandı. Her Çarşamba, Cuma ve Cumartesi Günü canlı müzik, ayda bir ise ünlü bir sanatçının konserine ev sahipliği yapacak olan mekan, 07.00-00.00 saatleri arasında 69 kişilik ortamda hizmet verecek. İşletme Sahiplerinden Doğan Şen “Babylon ailesi olarak, birlik ve beraberlik içinde en iyi hizmeti sunmaya gayret edeceğiz. Dekorasyon çalışmalarımız devam edecek” dedi. Açılış akşamı kafede sahne alan ünlü sanatçı Ferhat Üngür, davetlilere keyifli bir akşam yaşattı. (Gülsüm Erdem)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete