SPOR

BADMİNTONDA ŞAMPİYONLUKLAR BATMAN’IN

Türkiye Badminton Federasyonunun düzenlediği 11 Yaş Altı Türkiye Şampiyonasına, Batman Gençlik Spor Kulübünün minik badmintoncuları damga vurdu.

BADMİNTONDA ŞAMPİYONLUKLAR BATMAN’IN
21-10-2019 17:15
Google News

 

Ankara’da yapılan 11 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonasına toplam 245 kız ve 234 erkek katıldı. Batman’da 2 yıl önce alt yapıda eğitimlere başlayan sporcu Sultan Çetres tek kızlarda Türkiye Şampiyonu oldu. 
KUPA VE MADALYALARLA DÖNDÜK
Badminton Türkiye Şampiyonasında Sultan Çetres tek kızlarda Türkiye 1.si, Medine Çetres Türkiye 3.sü, çift kızlarda Sultan Çetres ve Medine Çetres Türkiye 3.sü, karışık çiftler Şilan Yüce ve Mustafa Kayra set Türkiye 8.si ve çift erkeklerde Beytullah Örentepe ve Yunus Emre Kurşun Türkiye 16.’sı oldu. Batmanlı Sporcular takım halinde Türkiye ikincisi ve antrenörler bazında da Türkiye ikincisi oldu. Badminton İl Temsilcisi M. Salih Yıldız, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi, antrenör Mizgin İlhan, Asiye Tanrıkulu ve Serhat Kiçki’ye teşekkür etti. Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Şafi Özperk “Her alanda başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete