GÜNDEM

BAĞIMLILIK SORUNU MASAYA YATIRILDI

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Hulusi Şahin Başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

BAĞIMLILIK SORUNU MASAYA YATIRILDI
10-12-2020 16:57
Google News


Toplantıya, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Eray Akkavak, Batman Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Engin Tilkat, Vali Yardımcısı Ramazan Fani, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsa Çakmak, kamu kurum yöneticileri ve Batman Yeşilay Şubesi Yetkilileri katıldı. İl Sağlık Müdürlüğünde görevli Psikolog Ömer Işık, uyuşturucu ile mücadele kapsamında kamu kurumlarınca yürütülen çalışmalara ilişkin sunum yaptı. Toplantıda, yeni dönemde yürütülecek çalışmalar ele alındı. 

CİDDİ MÜCADELE GEREKİYOR
Başta tütün mamulleri olmak üzere bütün bağımlılıklarla devletin ciddi bir inisiyatifi olduğunu ve bu konuda çok önemli bir mücadelenin verildiğini belirten Vali Şahin, ilimizde de ciddi çalışmaların yürütüldüğünü, gençleri zararlı alışkanlıklardan ve bağımlılık yapıcı maddelerden korunmak amacıyla uyuşturucu kullanımına karşı ilgili kurumların koordineli bir şekilde mücadele etmesi gerektiğini ifade etti

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete