GÜNDEM

BAĞIMSIZ ADAY EKMEN; “ÇAĞDAŞ DEMOKRATİK YAŞAM HEPİMİZİN HAKKIDIR.”

Yurtsever Demokrat İttifakın Batman Bağımsız Belediye Başkan Adayı M.Feyyaz Ekmen Batman Barosu Başkanı A.Hamit Çakan’ı ziyaret etti.

BAĞIMSIZ ADAY EKMEN; “ÇAĞDAŞ DEMOKRATİK YAŞAM HEPİMİZİN HAKKIDIR.”
05-03-2019 16:07
Google News

Bağımsız aday M. Feyyaz Ekmen, Belediyecilik anlayışını Batman’ın sosyal, kültürel, toplumsal sorunları üzerine düşünce ve projelerinden söz ederken; “Hendek, barikat ve kayyum siyasetinin yerel yönetimlerde katılımcı demokrasinin ve toplumunun kendi sorunlarını bizzat kendisinin yerinde kendi kimliği ile çözmesinin önünde ciddi bir engel oluşturduğunu, yine sorunların çözümünün savaş ve şiddet kültürünün tümden insanların gündeminden çıkarılması zorunludur. Var olan ortam çocuklarımızı ve geleceğimizi kriminalize etmekte zehirlemektedir. Çağdaş demokratik yaşam hepimizin hakkıdır. Bunu diyalog içinde ve hiç kimseyi dıştalamadan özel sıfatlarla suçlamadan hep birlikte yaratabiliriz.”dedi.
Baro Başkanı Sayın A. Hamit Çakan’da bu ziyaretten memnuniyetini belirterek, Batman’ın en ciddi sorunlarından birinin de işsizlik olduğunu ve bu sorunun bir kısmının da yerel yönetimin sorumluluğunda olduğuna işaret etti.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete