GÜNDEM

Bahadır Tatlıöz Batman Hasankeyf'te klip çekti

Yakın zamanda Batman'a gelerek konser veren Bahadır Tatlıöz, Sonsöz Gazetesi'ne verdiği röportajda Hasankeyf'te bir klip çekeceğini söylemişti. Takvim şarkısıyla yıldızı parlayan ünlü sanatçı Bahadır Tatlıöz, yeni albümünün ilk şarkısı olan “Su Yolunu Bulur” şarkısının klibini Hasankeyf’te çekti. Tatlıöz, klibinin kısa bir bölümünü internette yayınladı.

Bahadır Tatlıöz Batman Hasankeyf'te klip çekti
02-03-2018 14:28
Google News

Geçtiğimiz aylarda Batman’da konser veren Pop Müziğin sevilen sanatçısı Bahadır Tatlıöz, Batmanlı hayranlarına yeni albümü için Tarihi Kent Hasankeyf’te klip çekeceğinin müjdesini vermişti. Merakla beklenen klibin çekimini bitiren Tatlıöz, sosyal medya hesabı üzerinde paylaşım yaptı. Yaptığı paylaşımda Hasankeyf’te klibin bir bölümünü hayranlarıyla paylaşan Tatlıöz, yeni albümün çok yakın zamanda müzik kanallarında yayınlanacağının da müjdesini verdi. 

AT BAŞI VE HASANKEYF KALESİ KLİPTE YER ALDI
Batman’ın simgelerinden biri olan at başı, Petrol kuyuları ile Hasankeyf Kalesinin görüntülerine klibinde yer veren ünlü sanatçı Tatlıöz, şimdiden Batmanlı hayranlarını merakta bıraktı. Kentin tanıtımı için önemli bir adım olarak görülen klipte yer alan “Su Yolunu Bulur” şarkısı, müzik piyasasında uzun süra adındas söz ettiriceğe benziyor.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete