TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Bahar Öztan Yoğun Bakıma Alındı

Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan yoğun bakıma alınarak entübe edildi. Ünlü oyuncu kolon kanseriyle mücadele ederken tedavi gördüğü hastanede yoğun bakıma alındı.

Bahar Öztan Yoğun Bakıma Alındı
12-03-2024 13:10
12-03-2024 13:30
Google News

Yeşilçam'ın gamzeli güzeli olarak tanınan ve uzun süredir kolon kanseriyle mücadele eden Bahar Öztan, yoğun bakıma kaldırılarak entübe edildi. Daha önce üç kez kanseri yenen Öztan'dan üzücü haber geldi. Kolon kanseriyle mücadele eden ünlü oyuncu tedavi gördüğü hastanede yoğun bakıma kaldırıldı. Öztan'ın entübe edildiği öğrenildi. Geçtiğimiz aylarda Bahar Öztan, "Herkese selam ve sevgiler. Uzun zaman oldu yazamadım sizlere dün İstanbul’a hastaneye geldim. Benim kıymetli hocalarımın kararı önümüzdeki hafta ameliyat olacağım yönünde.

Her zamanki gibi dualarınıza ve sevginize ihtiyacım var" demişti.Bahar Öztan daha önce birçok hastalıkla mücadele ettiğini ve sevenlerinin dualarıyla ayakta kaldığını belirtmişti. Oğlu Yiğit Çolak da annesinin sağlık durumunun iyiye gittiğini açıkladı. Bahar Öztan, Yeşilçam'ın gamzeli güzeli olarak bilinir.

Kemal Sunal ile rol aldığı 'Şaşkın Milyoner' filmiyle büyük bir şöhret elde etmiş ve kariyerinde hızla yükselmişti.2000'li yılların başında ABD'ye yerleşen Öztan, ardından Bodrum'da otel işletmeciliği yapmaya başlamıştı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete