SİYASET

BAHÇELİ’DEN MEHMET AÇIK’A 50. YIL HATIRASI

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Genel Merkezde düzenlenen toplantıya katılan Batman il Başkanı Mehmet Açık’a 50. yıl hatırası hediye etti.

BAHÇELİ’DEN MEHMET AÇIK’A 50. YIL HATIRASI
01-03-2019 16:01
Google News

Milliyetçi Hareket Partisi, Merkez Yürütme ve Merkez Disiplin Kurulu üyeleri ile il Başkanları ortak toplantıda bir araya geldi. Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’nin başkanlığındaki toplantıda, 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimler öncesinde teşkilatların durumu konuşuldu. Toplantıya Batman il Başkanı Mehmet Açık ile birlikte yönetim kurulu üyeleri katıldı. MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, İl Başkanı Mehmet Açık’a partinin 50. yıl kuruluş yıldönümü dolayısıyla hazırlanan özel hatırayı hediye etti.

Mehmet Açık, toplantıyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı. ‘Sayın Genel başkanımızın himayelerinde düzenlenen toplantısına katılarak 31 Mart günü gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesi emir ve talimatlarını alma fırsatı bulduk. Ayrıca sayın Genel Başkanımızın 50. yıl münasebetiyle hazırlanan hatıraları bizzat hediye ederek bizleri onura etme nezaketinde bulunmuştur. Bu onura layık olmaya çalışacağım.” İfadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete