EĞİTİM

BAHÇEŞEHİR’DEN 30 MİLYONLUK YATIRIM

Gültepe Mahallesi’nde 3 yıldır hizmet veren Bahçeşehir Koleji, eğitim alanında yaptığı yatırımlara yenilerini eklemeye devam ediyor.

BAHÇEŞEHİR’DEN 30 MİLYONLUK YATIRIM
27-04-2015 23:34
Google News

Bin 700 öğrenci kapasiteli okulda yüksek okul, yüksek lisans ve doktora eğitimlerinin de başlayacağını açıklayan Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Önal, toplantıda basın mensupları ile bir araya geldi. Önal “Bahçeşehir Koleji, verdiği kaliteli eğitim ile Amerika’da faaliyet gösteren Dünya Mükemmel Okullar Birliği tarafından eğitimde mükemmellik ödülü verilen tek Türk Okuludur. Dünya Okulu sloganıyla Batman’da 3 yıldır hizmet veren kolejimiz, yeni eğitim-öğretim döneminde Türkiye’nin en büyük eğitim ve yaşam kampüsünü hizmete açacaktır” dedi. Önal, kampüsün 27 Mayıs’ta açılacağını duyurdu.

27 MAYIS’TA AÇILIŞ VAR

Okulun ötesinde, öğrencilere yaşam alanı kurduklarını söyleyen Önal “Türkiye’nin en büyük eğitim ve yaşam kampüsünde anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise, meslek yüksek okulu, mesleki eğitim merkezi, kapalı spor salonu, 2 kapalı yüzme havuzu, fitness, hamam, sauna, buhar ve tuz odaları, 2 halı saha, buz pisti, cafe, açık yüzme havuzu, 320 kişilik konferans salonu, tenis kortu, ekolojik ev, binicilik pisti, hayvanat bahçesi, çocuk oyun parkı, açık basketbol sahası, 2 otopark, lojman binası bulunmaktadır” dedi.

107 KAMPÜSTEN EN BÜYÜĞÜ BATMAN’DA

107 kampüsten en büyüğünü Batman’a kurduklarını açıklayan Önal “Batman’da kurduğumuz kampüsümüz, toplamda 30 milyona mal olacak. Bu araziyi devletten 49 yıllığına kiraladık. 5 yılda 150’nin üstünde istihdam sağlayacağız diye söz verdik. Ama bu sayı 200’e ulaşacak. Eğitim alanında kazanabilmek, kaliteli eğitim-öğretim hizmeti ile mümkündür. Yüksek okul, yüksek lisans ve doktora ile Batman Üniversitesine katkı sunacağız. Batmanlılar, yüksek lisans için kilometrelerce yol gidiyor, bu açığı kapatacağız” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?