EĞİTİM

BAHÇEŞEHİR'DE TEOG SONUÇLARI DEĞERLENDİRİLDİ

Bahçeşehir Koleji Zümre Başkanları tarafından TEOG sınav sonucu değerlendirme toplantısı düzenlendi.

BAHÇEŞEHİR'DE TEOG SONUÇLARI DEĞERLENDİRİLDİ
28-04-2017 21:24
Google News

Bahçeşehir Koleji Zümre Başkanları, mutabakata vardıkları değerlendirmeleri kamuoyuna paylaştı.

“HATAYA KARŞI ÖNLEMİMİZİ ALDIK”

Toplantıda konuşan Bahçeşehir Koleji Zümre Başkanları, “45'i aşkın denemeyle çocuklarımızı sınava hazırladık ve Bahçeşehir yayınlarının zor sorularına alışan öğrencilerimizin çoğu, sınav sorularını basit buldu. Son yıllarda anlam soruları, öğrencileri şıklar arasında çelişkide bırakıyor ve Türkçe dersinden bolca yanlış yapmalarına yol açıyordu. Bunu karşı önlemimizi almıştık, öğrencilerimiz anlam sorularında hiç zorlanmadı” dedi.

“26 ÖĞRENCİMİZ FUL ÇEKTİ”

26 öğrencilerinin İnkılâp Tarihinden ful çektiğini ifade eden Zümre Başkanları, “Sorular tıpkı geçen yıllarda olduğu gibi gayet anlaşılır ve net cümlelerden oluşuyordu. Çalışma disiplinini oturtmuş ve MEB kazanım testlerini düzenli takip eden öğrencilerin kolaylıkla yapabileceği bir sınavdı. Bu disiplini oturtmuş olan 26 öğrencimiz İnkılâp Tarihi dersinden ful çekerek bizleri gururlandırdı” diye konuştu.

“MATEMATİK SORULARI ZORDU”

Matematik sorularını değerlendiren Zümre Başkanları, “Nisan ayı TEOG 2.sınavındaki matematik soruları gecen dönem yapılan TEOG 1. Sınava göre daha belirleyici ve daha zordu. Öğrencilerimiz özellikle doğrusal denklemler, dönüşüm geometrisi, eşlik ve benzerlik sorularında biraz zorlandı. Bu sınavda daha çok bilgi ağırlıklı sorular sorulduğu için düzenli bir şekilde çalışan öğrencilerimiz daha başarılı olmuştur” şeklinde konuştu. (Umut Ayaz)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete