SPOR

Bakan Bak Ankara'da Spor Tesislerini İnceledi

Bakan Bak, Ankara'da Sincan Spor Kompleksi ve Eryaman TOHM'u ziyaret etti, sporcularla bir araya geldi ve Türkiye Karate Şampiyonası'nı izledi.

Bakan Bak Ankara'da Spor Tesislerini İnceledi
29-02-2024 18:40
Google News

Bakan Bak, Ankara programında Sincan Spor Kompleksi ve Eryaman Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi'ni ziyaret etti. Spor tesislerinde incelemelerde bulunan Bak, milli sporcularla bir araya gelerek başarılarında önemli rol oynayan testler hakkında bilgi aldı. Ayrıca para masa tenisçileri ve atıcılarını ziyaret ederek sporcularla sohbet etti.

Bakan Bak, Eryaman TOHM'da modern pentatloncu İlke Özyüksel ve boksör Busenaz Sürmeneli ile görüşerek 2024 Paris Olimpiyat Oyunları için madalya beklentisini iletti. Ayrıca sporcuların antrenmanlarını izleyerek poligonda atış da yaptı.

Ankara'daki programını Türkiye Karate Şampiyonası'nı izleyerek tamamlayan Bakan Bak, Türk karatesinin dünya çapında başarılı olduğunu vurgulayarak sporculara başarılar diledi ve Türk sporunun tesisleşme konusunda üst seviyede olduğunu belirtti. Bakan Bak, Türk sporunu Avrupa ve dünya zirvesine çıkarmak için yeni yatırımların devam edeceğini söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?