SİYASET

Bakan Göktaş, Batman’da konuştu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Batman Necat Nasıroğlu Külliyesi Hatice Nasıroğlu Konferans Salonu'nda Biz Büyük Bir Aileyiz Buluşmasına katıldı.

02-01-2024 19:54
02-01-2024 19:55
Google News

Programda konuşan Bakan Göktaş "Bu büyük ailenin fertlerinden biri olarak sizlerle birlikte olmak ve bu millete hizmet etmek, benim için büyük bir onur. Aile fertleri birbirine destek olur, birlikte çalışır, birlikte üretir ve geleceklerini birlikte inşa ederler. Devletimiz de tüm imkanlarını vatandaşları için seferber eder. Sizler birlik olmanın, kenetlenmenin gücüne dayanarak bu büyük aileyi daha huzurlu ve müreffeh günlere taşıyacaksınız. Yaşlılarımızın tecrübelerinden, gençlerimizin dinamizminden istifade etmeyi bilecek, kadın-erkek ayrım gözetmeden büyük bir aile olarak ülkemiz için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

"YENİLİKÇİ PROGRAM VE PROJELER GELİŞTİRİYORUZ"

Bakan Göktaş, konuşmasının devamında “Kadınlarımızın ekonomiye, üretime katılımlarına sonuna kadar destek olduk, olmaya devam edeceğiz. Kadın erkek fırsat eşitliğini artırarak, başta kadınlarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımızla başarı hikayeleri yazacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Dinamik, kapsayıcı ve proaktif bir yaklaşımla sosyal hizmetler alanında yenilikçi programlar ve projeler geliştiriyoruz” dedi.

KADINLARI ZİYARET ETTİ

Bakan Göktaş, programda Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM) ve Aile Destek Merkezi'nde (ADEM) faaliyet gösteren kursiyerlerle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu söyledi. Bakan Göktaş daha sonra Vali Ekrem Canalp ve AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ile kentteki girişimci kadınlar, ADEM'de kurslara katılan engelli kursiyerler, engelli milli okçular ve Batman Hentbol Takımına plaket takdim etti. ADEM müzik topluluğunun seslendirdiği türkülerle sona eren programa, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Adem Taşkın, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, vali yardımcıları, kaymakamlar, kurumlar ve siyasi partiler ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete