TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Bakan Göktaş, girişimci kadınların taleplerini dinledi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çocuklarla oyun oynadı, girişimci kadınların taleplerini dinledi.

Bakan Göktaş, girişimci kadınların taleplerini dinledi
08-12-2023 12:50
08-12-2023 12:45
Google News

Göktaş, Şırnak ziyareti kapsamında açılışların yanı sıra çocuklar ve kadınlarla da bir araya geldi. Programı kapsamında ilk olarak Aile Destek Merkezi (ADEM) açılışını yapan Göktaş, sonrasında merkezdeki çocuklarla buluştu. "4-6 Yaş Değerler Eğitim Sınıfı"ndaki çocukları ziyaret eden Göktaş, çocuklarla yakından ilgilendi. Bakan Göktaş, çocukların sıralı düşünme, dikkat-konsantrasyon, ince motor becerileri ve görsel algılarının geliştirilmesine yönelik oynadıkları "Hızlı Bardak" oyununa katıldı.

Girişimci kadınlara ziyaret

Göktaş daha sonra kentteki kadın girişimcilerle bir araya geldi. Şırnak Kadıneli Üretim ve İşletme Kooperatifi'nde kadın girişimcilerle buluşan Bakan Göktaş, çalışmalara ilişkin bilgi aldı, talepleri dinledi. Girişimci kadınlardan gelen taleplerin yerine getirilmesine yönelik talimatlar veren Göktaş, ziyaret ettiği her şehirde kadın girişimcilerle bir araya geldiğini söyledi. Girişimci kadınların gayretlerinin, genç kızlar için de önemli bir örnek oluşturduğunu ifade eden Göktaş, "Kadın elinin değdiği her yer çok daha üretken ve verimli oluyor." dedi. (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
3 Nisan 2024 e-gazete