SİYASET

BAKAN MÜEZZİNOĞLU “DOĞMAMIŞ ÇOCUĞA BEZ BİÇİLMEZ”

Maden göçüğünün meydana geldiği Siirt’in Şirvan İlçesi’nde incelemelerde bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, incelemelerinin ardından geldiği Batman’da İl Değerlendirme Toplantısına katıldı.

BAKAN MÜEZZİNOĞLU “DOĞMAMIŞ ÇOCUĞA BEZ BİÇİLMEZ”
23-11-2016 23:20
Google News

Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkanı Ertuğ Şevket Aksoy ve kurum idarecilerinin katılımı ile TP Kristal Park’ta düzenlenen İl Değerlendirme Toplantısı’nda gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Bakan Müezzinoğlu “SGK borç yapılandırmalarında son başvuru tarihi 25 Kasım. Bu yapılandırmada bu güne kadar 32 milyar 150 milyon gibi bir rakama ulaştık. Son iki günde 35 milyarın üzerine ulaşmayı hedefliyoruz. Bu yapılandırma ile hem SGK alacaklarını tahsil ederek yükten kurtuluyor hem de vatandaşlarımız borçlarını yapılandırarak rahat ödeme fırsatına kavuşuyor” dedi.

“DOĞMAMIŞ ÇOCUĞA BEZ BİÇİLMEZ”

“Başkanlık Sistemiyle ilgili referandum yapılacak mı?” sorusuna Demirel’in sözüyle cevap veren Müezzinoğlu “Rahmetli Demirel’in bir sözü vardır. Doğmamış çocuğa bez veya don biçilmez. Henüz daha çocuğun varlığı da görüşme aşamasında. Sonra ne zaman doğacak bakarız” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete