EĞİTİM

BAKAN SELÇUK’TAN BATMAN’A ÖZEL TEBRİK

Milli Eğitim Bakanı Prof. Ziya Selçuk, Batman’da görev yapan öğretmenlerle çevrimiçi toplantı düzenledi. Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran’ın da katılımı ile zoom programı üzerinden yayınlanan programda Bakan Selçuk, Batman’da köy okullarını gönüllü şekilde boyayan öğretmenleri tebrik etti.

BAKAN SELÇUK’TAN BATMAN’A ÖZEL TEBRİK
10-02-2021 18:28
Google News


BOYADIKLARI KÖY OKULUNUN ÖNÜNDEN YAYINA BAĞLANDILAR
Bakan Selçuk, Batman’da görev yapan öğretmenlerle zoom programı üzerinden toplantı düzenledi. Bakan Selçuk, çevrim içi düzenlenen toplantıda öğretmenleri tek tek dinledi. Programa katılan Öğretmen Murat Işık, köy okullarında yürüttükleri boyama etkinliği hakkında bilgi verdi. Kozluk’ta renklendirdikleri okulun önünden yayına bağlanan Öğretmen Murat Işık, farklı şehirlerden Batman’a gelen gönüllü öğretmenlerle birlikte 14 köy okulunu boyadıklarını ve kendilerine Sanatçı Ahmet Güneştekin ile Jotun Boya Firması’nın da destek verdiğini hatırlattı. 

TÜM TÜRKİYE’DE UYGULANABİLECEK BİR PROJE
Bakan Selçuk, projeye katılan gönüllü öğretmenleri tebrik ederken “Çok güzel işler yapmışsınız. Aslında tüm Türkiye’de uygulanabilecek bir proje. Bunun Batman’dan başlamış olması, sizin öncülük etmiş olmanız çok kıymetli. Hepinizi tebrik ediyorum” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Nisan 2024 e-gazete