SPOR

Bakan Şimşek’ten Petrolspor’a destek sözü

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu 2023-2024 sezonuna hazırlanan TPAO Batman Petrolspor’u Kızılcahamam kampında ziyaret etti.

Bakan Şimşek’ten Petrolspor’a destek sözü
23-07-2023 14:52
23-07-2023 14:54
BATMAN
Google News

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Milletvekili Ferhat Nasıroğlu TPAO Batman Petrolspor’u Ankara'da kamp yaptığı oteli ziyaret etti. Bakan Şimşek, Milletvekili Nasıroğlu, ve İbrahim TOBB Türkiye Madencilik Meclisi Başkanı İbrahim Halil Kırşan’ı kulüp başkanı Mustafa Demir, basın sözcüsü Cemal Kaya, yönetim kurulu üyeleri Abdulvahit Şimşek ve Hifzullah Yıldız ile teknik direktör M. Reşit Akçay karşıladı.

TAKIM HAKKINDA BİLGİ ALDILAR

Kulüp Başkanı Mustafa Demir ve Yönetim Kurulu üyelerimizle bir araya gelen Bakan Şimşek ile Milletvekili Nasıroğlu Takım hakkında Başkan Demir'den bilgi alarak teknik heyet ve sporcularla tek tek ilgilenerek sohbet etti.  Bakan Şimşek ve Milletvekili Nasıroğlu kampla ilgili bilgiler aldıktan sonra takıma çalışmalarında başarılar dileyerek Petrolspor’un başarısı için her zaman destek vereceklerini söyledi. (Hatice Türkan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete