GÜNDEM

BAKANLAR, VALİLİĞİ ZİYARET ETTİ

Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı ile İnşaat Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nın açılışına katılmak ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere ilimize gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Valiliği ziyaret etti.

BAKANLAR, VALİLİĞİ ZİYARET ETTİ
15-09-2017 22:52
Google News

Bakanlar, havalimanında Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, kamu kurum yöneticileri, siyasi parti ve STK temsilcileri tarafından karşılandı. Havalimanındaki karşılamanın ardından Valiliğimizi ziyaret eden Bakan Tüfenkci ve Bakan Fakıbaba, şeref defterini imzaladıktan sonra Valilik makamına geçerek, Vali Deniz’den ilimizde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

BAKANLAR, MUHTARLARLA GÖRÜŞTÜ

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Valilik tarafından TP Kristal Park Tesislerinde düzenlenen STK ve Muhtarlar Buluşmasına katıldı.

İlimizde gerçekleştirdikleri açılış ve ziyaretlerin ardından akşam yemeğinde, sivil toplum kuruluşların temsilcileri ve muhtarlarla bir araya gelen Bakanlar, sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi. Programda konuşan Vali Deniz, Batman’ın artık terörle değil, fuarlarla, kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerle, yeni fabrikalar, yeni teşviklerle ve üretimle anılacağını belirtti. Daha sonra Bakan Tüfenkci ve Bakan Fakıbaba, İmam Hatipliler Platformu Üyeleriyle bir araya gelerek, sohbet etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete