GÜNDEM

BAKANLIĞA TELEKONFERANSLA BAĞLANDILAR

Batman Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Bakanlık yetkilileri arasında telekonferans yöntemiyle toplantı gerçekleştirildi.

BAKANLIĞA TELEKONFERANSLA BAĞLANDILAR
26-08-2016 20:21
Google News

HAVZA DESTEKLEMELERİ KONUŞULDU

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü İle İl Müdürlüğü arasında, il geneli havza destekleme çalışmaları kapsamında telekonferans yöntemi ile görüşme gerçekleştirildi. Görüşmeye Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Havzaları Daire Başkanı Tuncer Kalkay, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Vekili Mehmet Afif Avcı, İl Müdür Yardımcısı Vekili Mehmet Demir, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Vekili Şehmus Süren ve 5 İlçe Müdürü katıldı.

ÜRÜN DESTEKLEMELERİ HAKKINDA BİLGİ ALIŞVERİŞİ YAPILDI

Görüşmede il ve ilçede mevcut alana göre en fazla yetiştirilen 5 ürün, havza bazlı destekleme kapsamında değerlendirilmesi istenilen ilk 6 ürün, en uygun münavebe şekli ile yeraltı su kısıtı, yerüstü su varlığı, sulama suyu kaynakları, sulanan tarım alanı oranı konuları ve Batman’ın 2016 yılı tarımsal varlık miktarı ile 2017 yılında ilimizin tarımsal varlık miktarının artması için yapılacak destekleme yönteminin geliştirilmesi ile ilgili karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete