ESNAF HABERLERİ

Baklavanın kalbi Nacaroğlu’nda atıyor

Yurdun dört bir yanında lezzetli tatlılarıyla ün salan Nacaroğlu, Batman Özel Dünya Hastanesi karşısı Fatih Şubesi’nde de kentin önemli buluşma noktalarından biri oldu.

Baklavanın kalbi Nacaroğlu’nda atıyor
17-05-2022 11:39
17-05-2022 20:07
BATMAN
Google News

BAHÇE VE TERAS BÖLÜMÜ MEKANIN GÖZDESİ

Nacaroğlu Baklavaları, Batmanlıların damaklarını tatlandırmaya devam ediyor. Dünya Hastanesi karşısında 280 metrekarelik alanda konuklarını ağırlayan Nacaroğlu, her gün 15 çeşit tatlıyı servise sunuyor. Salih Uygun yönetimindeki Nacaroğlu Fatih Şubesi, kentin önemli buluşma noktalarından biri oldu. Mekanın bahçe ve teras bölümü yaz ve kış konseptiyle müşterilerin gözdesi.

BOL SEÇENEKLERİN SUNULDUĞU BİR MEKAN

Havuç dilimi, yaprak sarma, fıstıklı, cevizli, tereyağlı ve kare dilim baklavalar, künefe ve katmer çeşitleriyle büyük beneği toplayan mekanda, her gün farlı lezzetteki kuru pasta ve kurabiyeler de seçenekler arasında sunuluyor.

EŞSİZ KAHVALTILAR HAZIRLANIYOR

İmalathanede usta eller tarafından pişirilen baklavalar, günün her saati taze ve sıcak şekilde müşterilere servis edilirken, özenle hazırlanmış zengin kahvaltılar da ilgi görüyor.

TATLI USTASI EDİP BOZKURT DA NACAROĞLU’NDA

10 güler yüzlü personelin görev yaptığı mekanda, tatlı ustası Edip Bozkurt da tatlı çeşitlerini zenginleştirerek konuklara ikram ediyor. Baklava pişirmenin ve baklava yemenin püf noktalarını paylaşan Bozkurt, Nacaroğlu’nda aile sıcaklığı ve ev rahatlığını yaşatma gayretinde olduklarını belirtiyor. İşletme Müdürü Salih Uygun, eşsiz lezzetteki tatlı çeşitleri ve özenle hazırlanmış kahvaltılar için Batmanlıları haftanın 7 günü hizmet verdikleri Nacaroğlu Fatih Şubesine beklediklerini ifade ediyor. Nacaroğlu Fatih Şubesi’nde paket servisi yapmak ya da yer rezerve etmek için 0542 536 27 72 numaralı hattı arayabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete