SPOR

Bal takımları ligden çekildi

BAL liginde mücadele eden Diyarbakır Temsilcilerinden Bağlar Belediyespor, Erganispor ve Çınar Belediyespor’un yaşanan depremler nedeniyle ligden çekilme talebi TFF tarafından onaylandı.

Bal takımları ligden çekildi
03-03-2023 05:05
02-03-2023 13:18
BATMAN
Google News

3 takım, gelecek sezon yine BAL’da mücadele edecek. Üst üste yaşanan depremin etkilediği şehirlerden olan Diyarbakır’da 2.Lig’de mücadele eden Diyarbekirspor’dan sonra Bölgesel Amatör Futbol Ligi’ndeki üç takımın, sezonun kalan maçlarına çıkmama talebi Futbol Federasyonu tarafından kabul edilerek gelecek sezon yine bu ligde oynamaları şartıyla onaylandı. Bu hafta sonu yeniden başlayacak olan ligin fikstürü de güncellendi. Bağlar Belediyespor, Çınar Belediyespor ve Erganispor, sezonun kalan bölümü için fikstüründen çıkarıldı.

MAÇLAR DİYARBAKIR’DA OYNANMAYACAK!

BAL’daki bir diğer Diyarbakır Temsilcisi Yenişehir Belediyespor lige devam etme kararı alırken, Futbol Federasyonu ise maçların Diyarbakır’da oynamasına izin vermedi. 5 Mart Pazar Günü oynanacak olan Yenişehir Belediyespor-Bitlis Özgüzelderespor maçı Batman’a alındı.

BAĞLAR BELEDİYESPOR’DAN AYRILMAK İSTEYEN FUTBOLCULARA KOLAYLIK

Bağlar Belediyespor’da takımın ligden çekilme kararı almasının ardından teknik heyet ve futbolculara istedikleri takımlarla anlaşmaları için izin verildi. Futbol Federasyonu, deprem nedeniyle Bölgesel Amatör Futbol Ligi’ndeki transfer süresini 24 Mart’a kadar uzattı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?