SPOR

BALABAN, “HERKESİN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR”

Batman Petrolspor futbol şube sorumlusu Mustafa Balaban, Muğla deplasmanında alınan galibiyetten ötürü futbolcuları kutlarken, Yozgatspor maçının dönüm maçı olacağını söyledi.

BALABAN, “HERKESİN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR”
10-12-2019 16:05
Google News

 

Zor bir dönemde görevi kabul ettiklerini belirten Asbaşkan ve Futbol şube sorumlusu Mustafa Balaban, Vali Hulusi Şahin beyin desteği ile görevi kabul ettiklerini ve ellerinden gelen tüm çabayı Batman adına, gençlik adına yapacaklarını belirtti. 
KENETLENME ZAMANI
Kentin ilk defa bu kadar bir konuda destek verdiğini belirten Balaban, “Bu kent ilk defa bu kadar maveni destek verdi. Manevi desteğin yanı sıra maddi destekte lazım. Klasik bir kelime olacak ama enkaz devir aldık. Kulübü iyi bir seviyeye getirmek için tüm yönetim kurulu arkadaşlarımız ile çalışıyoruz. Kulübün düzlüğe çıkması için sürekli istişare edip, uyum içinde çalışıyoruz. Maddi krizin yanı sıra idari sorunları da çözümlemeye çalışıyoruz. Bunun yayında Pazar günü Yozgatspor’u konuk edeceğiz. Batmanlıları ve futbolseverleri bu maça bekliyoruz 90 dakika boyunca centilmenlik kuralları çerçevesinde takımlarını desteklesinler. Gün birlik olma günüdür.” Şeklinde konuştu. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete