SPOR

BALKAN ŞAMPİYONLARINA JEST

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk “Sporda, eğitimde ve hayatınızın her alanında her zaman en iyisini yapmaya çalışan. Elde ettiğiniz başarılarınıza yenilerini ekleyeceğinize eminim” dedi.

BALKAN ŞAMPİYONLARINA JEST
01-04-2021 17:52
Google News


Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, Antalya Konyaaltı Sahilinde 6 ülkeden sporcuların katılımıyla yapılan 20. Balkan Yürüyüş Şampiyonası’nda dereceye giren Batmanlı Milli Sporcuları çeyrek altınla, antrenörlerini de eşofman takımıyla ödüllendirdi. Gençlerle gurur duyduklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk “Sporda, eğitimde ve hayatınızın her alanında her zaman en iyisini yapmaya çalışan. Elde ettiğiniz başarılarınıza yenilerini ekleyeceğinize eminim” dedi.

AVRUPA VE DÜNYA BARAJINI GEÇTİLER
Antalya’da yapılan Balkan Yürüyüş Şampiyonasında U18 yıldız erkekler kategorisinde Hayrettin Yıldız, 44.50 Avrupa Barajını 43.43’lük dereceyle geçerek Balkan Şampiyonu oldu. U20 Kadınlar kategorisinde Şükran Ayaz 52.00 olan Avrupa Barajına 52.35’lik derece yakınlaşarak üçüncü oldu. U20 Genç Erkekler kategorisinde Mazlum Demir ise 43.40 olan Avrupa Barajını 43.13 ile geçerek hem Dünya hem de Avrupa Barajını geçip, ikinci olmayı başardı. Atletizm İl Temsilcisi Ufuk Başkut “45 gün Sadullah Ergün ve Ramazan Taymur hocamızın büyük destek ve gayretleriyle derece yapan sporcularımızdan Mazlum Demir ve Şükran Ayaz 18 Temmuz’da Avrupa Yürüyüş Şampiyonasına katılmak üzere Estonya’ya gidecek. Hayretin Yıldız ise 26–27 Ağustos’ta İtalya’da yapılacak olan Avrupa U18 Şampiyonasına katılacak. 3 sporcumuz da Milli Takım Formasıyla ilimizi ve ülkemizi gururla temsil edecekler” dedi

Başkut, desteklerinden dolayı TPAO Bölge Müdürü Mustafa Demir, Spor Şube Müdürü Burak Eren’e, Atletizm Baş Antrenörü Ümit Kemal Pişkin, Atletizm Antrenörleri Sadullah Ergün, Ramazan Taymur’a teşekkür etti.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete