GÜNDEM

BALPINAR’A YENİ ARAÇLAR ALINDI

Vali Hulusi Şahin, merkeze bağlı Balpınar Belde Belediyesi’ne Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca hibe edilen 1 adet itfaiye arazözü, 1 adet çöp aracı ve 1 adet kanal temizleme aracı, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından hibe edilen kazıcı ve yükleyici özelliği olan iş makinesi ile belediyenin kendi kaynaklarıyla aldıkları araçların tanıtım programına katıldı.

BALPINAR’A YENİ ARAÇLAR ALINDI
19-06-2021 18:46
BATMAN
Google News

ÖNEMLİ PROJELER HAYATA GEÇİYOR
Belediye bahçesinde düzenlenen programa, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve Belde Belediye Başkanı Hüseyin Geylani katıldı. Milletvekili Özdemir, Batman ve İlçe Belediyeleri tarafından çok önemli projelerin hayata geçirildiğini ifade etti.
KÜÇÜK BELDEDE BÜYÜK İŞLER YAPILDI
Belde Belediye Başkanı Geylani’yi tebrik eden Vali Şahin ise “Bu küçük mütevazı belde kısa sürede kendi cesametinin üzerinde çok önemli işler yaptı. Beldenin girişindeki bölünmüş yol, karayolları standartlarındadır. Bunun ne mücadelelerle yapıldığına şahidim. Bu hizmet araçlarının temininde de Belediye Başkanın emekleri oldu” dedi. 


“BELEDİYECİLİK İNSANA DOKUNMAKTIR” 
Vali Şahin, “Belediyeciliğin en önemli vasfı, insana dokunmasıdır. Bu yüzden belediyeciliği iyi yapmak önemli ve belirleyicidir. Batman Belediyesi olarak büyük bir nüfusa sahip şehrimizde iyi niyetle hizmet vermeye çalışıyoruz. Bundan sonra daha büyük işler yapacağız. Kardeş belediyelerimize parti ayırımı yapmaksızın destek oluyoruz. Batman’da merkez belediyenin dışında on belediye var. Batman Belediyesi’nin hediyesi olarak her belediyeye bir park yapıyoruz” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete